Jdi na obsah Jdi na menu
 


29. 10. 2009

28.10.2009 Den vzniku Československa

Státní svátek 28.10.2009
 
Dalším otvíracím dnem byl pro nás 28.říjen Den vzniku samostatného československého státu. Letos to vyšlo na středu a nás všechny zajímalo kolik lidí se na nás přijde podívat. Jednak se už nepočítalo s výstavou zbraní a byla zkrácena i otvírací doba na pouhé čtyři hodiny,kvůli ukončení sezony v nedaleké Sazené u kolegy Aleše.
 
   Návštěvníci kteří došli a navštívili vnitřek objektu,poprvé uviděli interiér nasvícený žárovkami napájenými z autobaterie.Je to krok kupředu, jednak návštěvník lépe vidí na exponáty a my jako provozovatelé zase lépe vidíme na případné lapky.
 
 Poslední expoziční den byl ve znamení osazené kulometné pistole vz.38 a těžkého kulometu vz.24.,neb se někteří návštěvníci  k nám 28.9. nedostali, byli vděčni a troufám si říci i spokojeni z návštěvou u nás v Roudnici.Po 14 hodině odpolední, byla expozice zabalena, bunkr uzamčen a klub se vydal za Alešem do Sazené. Na místě se sešlo dosti hlav pomazaných, prodiskutovala se už uplynulá sezona, nafotilo se několik momentek do fotoalb a rozjeli jsme se do svých domovů. Sezona našich pevnostních muzeí zkončila a my se všichni těšíme na tu nadcházející s letopočtem 2010.
 
 Děkujeme
 

Náhledy fotografií ze složky 28.10.2009 Den vzniku Československa

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář