Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. 11. 2008

Lešany pro VIP

AKCE LEŠANY

 

Jednoho dne přišla Martinovi a Jardovi pozvánka od Libora Beránka, jestli se nechce jet podívat do tankového muzea v Lešanech. Mě se nejdřív moc nechtělo ale jelikož měl Martin svátek, řekla sem si, že to pro něj udělám. Jardovi nakonec do toho něco vlezlo, tak jsme jeli osobákem sami. Den před odjezdem Martin domlouval přesný čas, místo atd., já mezitím začala vařit a péct. Já jsem si oblékla Martina 95. a na něj zbyly pouze bundeswehr kalhoty. Cesta byla hrozná, jelo se v deštivém počasí, navíc byla hrozná mlha. Aby to nestačilo, každou chvíli nám před autem přeběhla nějaká srna.

 

   Když jsme konečně po úporných 4 hodinách cesty dorazili do malé vesničky nedaleko od Lešan, kde byl naplánován sraz, museli jsme najít kluky. Jelikož jsme jeli kvůli pohodlnému přenocování v osobáku, museli jsme najít i dobré místo na zaparkování. Našli jsme pouze jedno, které bohužel bylo z kopce, což nám v tu chvíli nevadilo. Náhle jsme slyšeli motor Jeepa a občas ten hluk přerušila Dodge. Bylo jasné, že to jsou oni, jelikož jiní blázni, co by v takové zimě jeli na těchto strojích zřejmě nejsou.

 

   Začal takový seznamovací večírek v hospodě, kde jsem si dala s Martinem párek s chlebem. Potom sešlo přírodním terénem zhruba 5 km a v noci!!!

 

   Někteří si dokonce vzali s sebou do batohu basu piv. Když jsme dorazili k maringotce, ve které byly i kamna, rozdělili jsme se, sehnali nějaké dřevo a zatopili. Po chvíli bylo uvnitř takové teplo, že se tato akce nazvala „SAUNA-PÁRTY“. Po zhruba 2 hodinách jsme šli s Martinem zpět k našemu autu.

 

   Jak jsem již psala nikde nebylo místo na zaparkování, tak jsme spali hlavou z kopce.

 

   Ráno jsme zjistili, že to byl ten nejhorší nápad, který nás napadl. Po hodině úporného rozcvičování krčních svalů jsme se vydali do Lešan.

 

   Bohužel počasí nám nebylo nakloněno, takže jsme všichni při prohlídce techniky zmokli.

 

   Byl to nezapomenutelný zážitek! Viděli jsme obrovské množství tanků, bojových vozů, obojživelníků, šáhnout si i na izraelský tank Merkava I nebylo špatné, je pokryt pískem z Golanských výšin, originál nápad aby tank neklouzal.

 

   Takovou třešničkou na dortu se stal právě dovezený tank – LT 35. Viděli jsme ho po jeho návratu do vlasti mezi prvními . Mě se povedlo protáhnout ruku pozorovacím otvorem, tudíž jsem mobilem dokázala nafotit i zajímavé části jeho interiéru.

 

   Po nádherném dni v tankovém muzeu se jelo domů!

 

 

Náhledy fotografií ze složky Lešany pro VIP

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nadpis

Pepa, 8. 3. 2013 18:49

Ahoj, nasel jsemm na netu super stranky s automaty zdarma a jeste ke vsemu pekne sexy babou tam :D mrknete na www.ZdarmaAutomaty.cz a zahrajte si :)

nadpis

Sandra, 25. 2. 2013 15:58

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nová forma přivýdělku, ideální na zimu, když je večer hodinka dvě času :) Sama si takto vydělávám už od ledna a fakt mě to nadchlo! Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kacka :) Kdyžtak mrkněte na www.Cervena-Cerna.cz